top of page
bgImage

- Massage -

Min massageteknik bygger på viden om menneskets anatomi, fysiologi og adfærd.

Ved behandlingsmassage finder vi i fællesskab frem til de muskler, hvor du har problemer (ømhed, smerter, skader). I starten opvarmes de med lette strøg. Derefter går jeg dybere ned i musklen for at starte den egentlige behandling. Under og efter behandlingen kan vi tale om, hvad der nu bør ske. Jeg kan vejlede om f.eks. forebyggelse, vaneændringer (arbejdsstillinger, løbemønstre osv.) og de ting, du selv kan gøre for at få det bedre: Systematiske strækøvelser, selvmassage, optræning af muskelgrupper osv....

OBS: Overstiger dine behov massørens fagområde, vil jeg straks henvise dig til en læge, der eventuelt igen kan henvise dig til andre specialister.


-Sportsmassage - Dyrker du sport, får du ofte trætte muskler. Så er det en fordel at få massage, der fjerner mælkesyren i musklerne og styrker kredsløbet. Derved kan musklerne hurtigere restituere sig og være klar til næste træningspas/kamp. Slutresultat: Større ydeevne og nedsat risiko for skader.


-Afspændings- og velværemassage- forebygger / afhjælper infiltrationer og spændinger opbygget af stress, jag og bekymringer. Et pusterum, som din krop kan have brug for.


-Velværemassage- vælger du, fordi du ”bare” har lyst til at forkæle dig selv. Det tager kun en time, men din krop vil nyde det i dagevis!


-Afspændings- og velværemassage- byder i forskellige former på en intensiv pleje af hele din krop ved hjælp af varme, velgørende olier og omsorgsfulde hænder.

Slap af i lækre omgivelser, lyt til afslappende musik og tage imod en helkrops-massage, som du ønsker den.

Et godt grundlag for mere ro og overskud i hverdagen.


-Graviditesmassage-

- Ømme og trætte muskler?

I min Mobil klinik i tilbyder jeg gravid massage. Derfor kan du få løsnet op for dine spændinger.

Gravid massage kan afhjælpe de fysiske gener, som kan opstå eller blive forstærket gennem din graviditet. Det kan eksempelvis være ømme og trætte muskler i ryg, lænd, skuldre, nakke og ben. Ligeledes kan massage afhjælpe trætte og hævede ben, samt iskiassmerter.

bottom of page