Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

RecoveryBoots / YourBoots


Hvad kan YourBoots gøre for dig?


Luftkompression, eller vacumterapi er udviklet til behandling af bl.a. lymfødemer, apopleksi og hemiparese på hospitalerne. Som så meget andet, tog sportens verden teknologien til sig, i kampen om at opnå bedre restitution. I dag ved atleter godt at søvn, rigtig kost og vitaminindtag, er vejen til denbedste restitution, men det er langt fra altid nemt at opnå optimal restitution. Tiden er knap inden næste træningspas og her kommer Recovery Boots (YourBoots) ind i billedet.

YourBoots øger blodgennemstrømningen i muskulaturen, samt sikre lymfens evne til at bevæge sig frit. Vores lymfevæske transporteres rundt i kroppen ved hjælp af vores åndedræt, samt musklernes bevægelse. I dag ved man at det er afgørende for en optimal restitution, at lymfen har frit flow og bliver renset i lymfekirtlerne (knuderne) Lymfen fjerner affaldsstoffer fra cellerne samt bakterier og virus. Lymfevæsken optager desuden fedt og protein fra tyndtarmen, når vi har spist. Når lymfen er renset i lymfekirtlerne, har den tilbageløb i de to store vener ved halsen. Så de to ting kombineret – øget blodgennemstrømning og lymfedrænage, sænker din restitutionstid. Du får lettere ben, eller som cykelrytterne siger ”diamanter i benene” Derudover har systemet en lindrende eller gavnlig effekt på bl.a. følgende:

Dårlig blodcirkulation

Uro i benene

Nerveforstyrrelser (efter parese, diskusprolaps)

Åreknuder Cellulitis

Smertelindring

Ødemer (hævelser)

Ømme/tunge ben

0