top of page

Healy 

Healy er måske løsningen på mange af dine daglige skavanker.

Koster 0 kr at prøve en behandling og se om det er noget for dig.

Healy – frekvenser . Da alt, også menneskekroppen, er energi og frekvenser, kan de også komme i ubalance. Ikke mindst af alle de negative energier vi bliver omgivet af og udsatte for. Cellemembranernes åbne/lukke funktion bliver også svækket med alderen. Derfor skal vores cellemembraner også holdes ved lige. De skal helst kunne åbne og lukke hele tide for cellerne kan komme af med affald og ta ny næring ind. Ved at tilføre de rigtige frekvenser kan man genoprette denne funktionen og skabe balance i kroppens celler.

Healy-programmer er ikke noget de helbreder med forbedrer dit liv. Healy behandler, Healy og dens programmer er designet til og bruges for at harmonisere kroppen, organerne, mentaltilstanden, til at harmonisere kroppen følelsesmæssigt, din sjæls trivsel og som beskyttelse & optimering af cellerne.

Healy giver dig personlig indsigt og bevidsthed for at lære om chakraerne, balancere meridiansystemet, lindre ubehag, hjælpe og støtte til at rense sindet, krop og sjæl.

Healy er en bærbar holistisk wellness apparat, der bruges til at afbalancere det bioenergetiske felt i kroppen og til at aktivere dine selvhelbredende evner.

Selve Healy overfører de rigtige frekvenser til kroppen, ved at man vælger programmer fra en app man har på sin smartphone eller tablet. Healy har individuelle programmer til følgende anvendelsesområder:

✓ Guldcyklus

✓ Smerter/psyk

✓ Læring

✓ Fitness

✓ Job/sovn

✓ Mental Balance

✓ Skønhed/Hud

✓ Bioenergisk harmoni 1

✓ Bioenergisk harmoni 2

✓ Meridian 1

✓ Meridian 2

✓ Chakra

✓ Bioenergisk forsvar

✓ Dyb cyklus

✓ Bioenergisk støtte

✓ Velbefindende

✓ Expert ProgramsHealy er et medicinsk apparat til behandling af kronisk smerte, fibromyalgi, skeletsmerter og migræne, samt til understøttende behandling af psykiske sygdomme som depression, nervøsitet og relaterede søvnproblemer. Alle andre anvendelser af Healy er ikke anerkendte af konventionel medicin på grund af mangel på beviser inden for konventionel medicin.

Med Healy kan man også lave forskellige analyser. Udover at analysere hvilke Healy programmer du vil have mest brug for lige her og nu, kan man analysere hvilke 5 ting du har mest brug for af:


Healys frekvensprogrammer støtter dig allerede efter kun 7 minutter. Healy kan bruges til sport, fritid, på arbejde, der hjemme eller bare ALLE STEDER !!!

Healy er ikke vandtæt eller glad for at bliver tabt i gulv.


Healy kommer i 5 forskellig pakker med forskellig programspakkar som man vælger efter eget behove og rådgivning frå den som præsenterede Helay for dig.

Sella 2398-5469


bottom of page